Tähystyskupu Salpa-asemassa

Tähystyskupu Salpa-asemassa
Kymmenen tonnia "pehmeää" valuterästä teräsbetonikorsun katolla.

sunnuntai 19. huhtikuuta 2015

Tuli tauko!

Hyvät blogini lukijat!

Joskus asiat ja tekemiset menevät niin pahasti päällekkäin, ettei kaikkea kerkeä tehdä vaikka haluaisikin. Harrastuksista juuri nyt, tänään ja huomenna, akuutissa vaiheessa on saada RUK-opastukset kuntoon, saada oppaat riviin ja tehdä ohjeet kurssin 246 yksiköille. Myös Suomen Rauhanturvaajaliiton elokuun ampumamestaruuskilpailut työllistävät minua myös lähipäivinä, pitäisi saada kilpailumateriaali nettiin! Ja olenpa lupautunut pari Salpalinja-opastustakin järjestämään lähiviikkoina.

Ja kaiken kukkuraksi "vanha eläkeukko" joutui yllättäen pääsiäisestä lähtien sitoutumaan yhteen entiseen työhöni, sahatavaran kuivaukseen kolmeksi kuukaudeksi. Se projekti on nyt aluillaan, vienyt kaksi viikkoa 24/7, sama sitoutuminen kestää koko ajan, mutta homman käyntiin saaminen alkaa vähitellen päivävauhtia helpottaa. Ainakin vielä olen rättiväsynyt ja sen myötä saatan olla lyhytsanainen, ehkä kiukkuinenkin.

Mutta ollos huoleton, blogeja kirjoitan, kunhan ehdin. Uutta odotellessa suosittelen lukemaan oheisesta blogiarkistosta juttuja, joista puhtaasti Salpalinjan rakenteisiin liittyvät ovat aina täyttä tavaraa. Sisällysluettelo antanee hieman apua aihevalintoihin.

Terho Ahonen

Ei kommentteja: