Tähystyskupu Salpa-asemassa

Tähystyskupu Salpa-asemassa
Kymmenen tonnia "pehmeää" valuterästä teräsbetonikorsun katolla.

perjantai 1. joulukuuta 2017

SuomenSalpa -elokuvan traileri julkaistu


Tästä alla olevasta linkistä pääset katsomaan SuomenSalpa - dokumentti maanpuolustustahdosta -elokuvan trailerin. Sen kesto on hieman yli 15 minuuttia painottuen tarkoituksella elokuvan alku- ja lopputeksteihin, jotta tuotannossa mukana olevien ihmisten ja organisaatioiden määrä ja laajuus käy selville. Elokuvan kesto on 1½ tuntia.


Elokuvan esityksiä voi varata suoraan ottamalla yhteyden tuottaja Juha Huttuseen juha.huttunen@videoflow.com , puh. 0400 650 252.

Elokuvan esitystietoja päivitellään tämän blogin oikeaan reunaan traileri-linkin alapuolelle sitä mukaan kuin esityksiä tuottaja saa sovituksi.

Uusia esityspaikkakuntia on useita työn alla. Esityksiä suunniteltaessa on hyvä varata paikalliseen tiedottamiseen ja ilmoitteluun muutama viikko aikaa. Käytännössä uudet esitykset menevät tammikuun puolelle.

https://youtu.be/XtA1Uqc2fjY


Lisään tähän kuvakaappauksen eduskunnan puhemies Maria Lohelan facebook-postauksesta 1.12.2017, joka liittyy edelliseen blogiin koskien Salpalinja-tilaisuutta eduskunnan kansalaisinfossa. Klikkaa tekstikuvaa, luettavissa paremmin.

Ei kommentteja: